Váš spolehlivý partner pro přepravu objemných i malých zásilek do i ze zahraničí a v rámci ČR.

Balík do Německa

Potřebujete jednoduše a co nejlevněji poslat balík do Německa? Pak jste u nás na správné adrese. Pojďme se spolu podívat, proč Váš balíček na německou adresu poslat s námi.

Cena balíku do Německa

Kromě kvalitních služeb je cena za balík prvním parametrem, na který se klienti ptají. S BalikServis.cz můžete posílat balíky do mnoha různých destinací, a proto jsem pro Vás vytvořili jednoduchý online kalkulátor cen.

S námi zjistíte cenu balíku do zahraničí jednoduše. Nemusíte hledat ve složitých tabulkách podle zemí odesílatele a příjemce, ve kterých porovnáváte řadu hodnot jako jsou rozměry, hmotnost, druh dopravy a další. Vše jednoduše najdete na stránce s odesláním balíku po ČR i do zahraničí, kde vyplníte rozměry balíku a jeho hmotnost a systém Vám automaticky nabídne možné způsoby dopravy včetně dopravy.

Snadné nastavení parametrů zásilky

Tím se dostáváme k naší druhé největší výhodě (hned po skvělé ceně), kterou je možnost jednoduchého nastavení různých parametrů zásilky. Jakmile si vyberete pozemní nebo leteckou dopravu a vyplníte základní informace o balíčku, vidíte nabídku různých dopravců, kteří jsou pro Váš balík nejvhodnější. U vybraného dopravce vidíte, jaké nabízí služby - např. pojištění, možnost poslání zásilky nepravidelných tvarů (většinou možné pouze u pozemní dopravy) a podobně.

Vyberte si místo podání balíku podle sebe

Jste doma na mateřské a nemáte hlídání, abyste si odskočili odevzdat balíček? Běžet na poštu a čekat než na Vás přijde řada u nás určitě nemusíte. Hodí se Vám, aby kurýr vyzvedl zásilku u Vás v práci nebo na recepci ve firmě či hotelu? U nás žádný problém. Pokud naopak preferujete zásilku dovézt na parcelshop cestou do práce nebo z ní, stačí zaškrtnout tuto možnost v objednávce.

Balík z Německa

Koupili jste si zboží v Německu a potřebujete zajistit dopravu balíčku až k Vám domů? Stačí jako místo “Odkud?” zvolit Německo a my se o to postaráme. Můžete tak objednávat i z německých e-shopů, které nenabízejí dopravu do zahraničí. Máte dotazy, stačí vyplnit náš kontaktní formulář a my Vám rádi poradíme.

A nyní ještě výhodněji se službou GBzasilky. Více o službě GBzasilky je zde.