Váš spolehlivý partner pro přepravu objemných i malých zásilek do i ze zahraničí a v rámci ČR.

Balík do Itálie

Potřebujete jednoduše a výhodně poslat balík do ItálieBalikServis.cz je správná adresa. BalikServis.cz - balíky bezpečně, rychle a spolehlivě!

Zasílání balíku nebo zásilky do Itálie je snadné. Zásilky a balíky se nemusí celně odbavovat. Ani se k nim nemusí dodávat dodatečné dokumenty. Pohyb zboží není po EU omezen. Pokud se nejedná o kolkovaný alkohol nebo tabák ve velkém množství, nejsou žádná omezení pro standardní věci, které je možné v zásilkách nebo balících posílat.

Cena balíku do Itálie

Na BalikServis.cz nenajdete ceny “od”. Cenu za doručení balíku vidíte ještě před objednáním, a to dokonce hned na prvním kroku. Pro zjištění ceny balíku do Itálie jděte na náš web, kde vyplníte zemi “Odkud” nebo “Kam” (podle toho, jestli posíláte z nebo do ČR) a vyplníte základní informace o balíku (rozměry a hmotnost). Systém BalikServis.cz automaticky poskytne možné dopravce a spočítá cenu za balík pro každého přepravce.

Snadné nastavení parametrů zásilky

Tím se dostáváme k druhé největší výhodě na BalikServis.cz (hned po skvělé ceně), kterou je možnost snadného nastavení různých parametrů zásilky. Jakmile si vyberete pozemní nebo leteckou dopravu a vyplníte základní informace o balíčku nebo zásilce, vidíte možnosti různých dopravců, kteří jsou pro Váš balík, zásilku nejvhodnější. U vybraného dopravce vidíte, jaké poskytuje služby - např. pojištění, možnost poslání balíku, zásilky nepravidelných tvarů (většinou možné pouze u pozemní dopravy) a podobně.

Specifikace obsahu zásilky

Co nejde poslat? Rychle se kazící potraviny, alkohol a tabák (cokoliv s kolkem) ve větším množství (v malém množství pro osobní potřebu se zaslat může).

V zásilce je možné zaslat léky pro osobní potřebu, měly by být v přiměřeném množství. Není potřeba k nim přikládat žádnou další dokumentaci.

Odesílejte z pohodlí domova nebo kanceláře

Odesílejte balíky do Itálie z domova. Nebo si vezměte balíček/zásilku do kanceláře a kurýr jej vyzvedne tam, kde zadáte adresu nákládky. Záleží pouze na Vás jaký způsob odeslání preferujete. Možná raději balík zavezete na parcel shop cestou do práce nebo z práce? Je to snadné, stačí to zaškrtnout v objednávce a vybrat si jedno z více jak 8000 míst pro odeslání zásilek.

Adresa a telefon příjemce v Itálii

Stejně jako při doručování na české adresy doporučujeme zkontrolovat správné zadání adresy příjemce, aby se Vám do ní nevloudil překlep nebo jiná chybička, která by mohla doručení balíku zbytečně zkomplikovat.

Jako při doručování balíků po Česku doporučujeme důkladně zkontrolovat telefonní číslo příjemce, aby mohl být včas informován o doručování balíku, zásilky.