Váš spolehlivý partner pro přepravu objemných i malých zásilek do i ze zahraničí a v rámci ČR.

Zásilka do Německa

Německo je pro přepravu zásilek snadná země. Doručení zásilek se službou BalikServis.cz je velmi rychlé. Německo je členská země Evropské Unie, zásilky se celně neodbavují. Do Německa je tak možné poslat téměř jakékoliv zboží nebo věc, které nejsou přepravcem zakázané (např. zbraně, věci s kolkem apod.).

Zásilka do Německa

Váši zásilku si vyzvedneme kdekoliv na území ČR a doručíme na vámi zadanou adresu po celém Německu. Na BalikServis.cz vytvoříte objednávku (je to na 2 kliky). Vaší zásilku / balík zabalíte a vyčkáte na příjezd kurýra. Nebo zásilku odnesete na jednu z provozoven, je jich přes 6000 v celé České republice.

BalíkServis.cz zajistí doručení zásilka do Německa obvykle do 2 pracovních dní od vyzvednutí.

Doporučujeme, aby zadané telefonní číslo příjemce balíku bylo z Německa tzn. s místní předvolbou (+49). Na česká či jiná zahraniční telefonní čísla kurýři zpravidla nevolají. Tato "drobnost" může ohrozit úspěšné a rychlé doručení vaší zásilky / balíku.

Proč poslat balík do Německa s BalikServis.cz?

   Doba doručení 1 - 3 prac. dny dle Vašeho výběru přepravce

   Maximální hmotnost zásilky až 1000 kg

   Zásilku si vyzvedneme na adrese. Doma, v práci nebo i u kamaráda

   Objednání i bez registrace

Informace o přepravě různých druhů zboží službou BalikServis.cz:

 

ZASÍLÁNÍ POTRAVIN

Do Německa lze přes službu BalikServis.cz zaslat jakékoliv potraviny a cukrovinky. Nelze poslat potraviny, které se kazí nebo potřebují speciální podmínky pro přepravu, např. chlazení.

 

ZASÍLÁNÍ LÉKŮ

Léky do Německa je možné zaslat. Léky lze do Německa poslat jen pro osobní potřebu v přiměřeném množství.

CO NEJDE POSLAT

Rychle se kazící potraviny, alkohol a tabák (cokoliv s kolkem) ve větším množství (v malém množství pro osobní potřebu se zaslat může).

KUDY SE PŘEPRAVUJE ZÁSILKA DO NĚMECKA

Expresní rychlá zásilka do Německa se službou BalikServis.cz dorazí letecky přes noc na letiště v Paříži nebo Lutychu, odkud letí už na konkrétní letiště v Německu, kam se dostane brzy ráno. Expresní zásilka BalikServis.cz je přepravena na konkrétní cílové depo, ze kterého ji kurýr doručuje příjemci.

Ekonomická přepravní varianta, např. GBzasilky, jede po silnici na depo. Z německého depa je směrována na konkrétní cílová depa v Německu, ze kterých je ekonomická zásilka BalikServis.cz už doručována příjemci v Německu.