Váš spolehlivý partner pro přepravu objemných i malých zásilek do i ze zahraničí a v rámci ČR.

Balík do Portugalska

Potřebujete dostat důležitou zásilku či #balík do Portugalska nebo balík z Portugalska do České republiky? Nevíte jak na to? Na BalikServis.cz Vám se vším poradíme a pomůžeme. BalikServis.cz - balíky bezpečně, rychle a spolehlivě!

Cena balíku do Portugalska

Cenu za #doručeníbalíku do Portugalska můžete vidět na BalikServis.cz hned na prvním kroku ještě před objednáním. Vyplníte zemi “Odkud” nebo “Kam” (podle toho, jestli posíláte z nebo do ČR) a vyplníte základní informace o balíku (rozměry a hmotnost). Systém BalikServis.cz Vám automaticky poskytne možné dopravce a ukáže jejich nabídky cen. 

Snadné nastavení parametrů zásilky

Tím se dostáváme k druhé největší výhodě na #BalikServis.cz (hned po skvělé ceně), kterou je možnost snadného nastavení různých parametrů zásilky. Jakmile si vyberete pozemní nebo leteckou dopravu a vyplníte základní informace o balíčku nebo zásilce, vidíte možnosti různých dopravců, kteří jsou pro Vaši zásilku nejvhodnější. U vybraného #dopravce vidíte také, jaké poskytuje dodatečné služby, např. pojištění, možnost poslání balíku nepravidelných tvarů (většinou možné pouze u pozemní dopravy) a podobně.

Specifikace obsahu zásilky

Do Portugalska je možné poslat trvanlivé potraviny v podstatě bez omezení. Nesmí to ale být takové, které se rychle kazí, jako např. čerstvé ovoce, zelenina, šunky, sýry, a ani takové potraviny, které vyžadují speciální nároky na přepravu (např. chlazení). 

Léky můžete poslat jen v přiměřeném množství pro osobní potřebu. 

A co nejde poslat? Samozřejmě alkohol a tabákové výrobky (cokoliv s kolkem) ve větším množství. V malém množství pro osobní potřebu to není problém. 

Odesílejte z pohodlí domova nebo kanceláře

Odesílejte balíky do Portugalska z domova nebo si vezměte #balíček do kanceláře a #kurýr jej vyzvedne přímo na místě. Záleží pouze na Vás, jaký způsob odeslání preferujete. Raději balík zavezete na #parcelshop cestou do práce nebo z práce? Je to snadné, stačí to zaškrtnout v objednávce a vybrat si jedno z více jak 8000 míst pro odeslání zásilek.

Adresa a telefon příjemce v Portugalsku

Při každém posílání balíku doporučujeme zkontrolovat správné zadání adresy, aby se Vám do ní nevloudila nějaká chybička, která by mohla doručení balíku zbytečně zkomplikovat. A nezapomeňte zkontrolovat i správné zadání telefonního čísla příjemce, aby mohl být včas informován o #doručovánízásilky